Cum sunt fabricate scutecele și șervețelele Pampers?

Transparența este importantă pentru tine și extrem de importantă pentru noi. Asigurăm calitatea și siguranța la fiecare etapă a procesului de fabricație în cadrul unor unități de producție ultramoderne din întreaga lume. Pentru a respecta Promisiunea de Siguranță Pampers, respectăm cele mai înalte standarde de calitate, aprobate de organizații recunoscute la nivel internațional.

Selecția materialelor

Pampers selectează și evaluează cu atenție toate materiile prime în ceea ce privește siguranța și performanța lor. Evaluăm riguros fiecare materie primă, respectând toate reglementările locale și de țară în vigoare pentru a asigura calitatea și siguranța finală.

Producție

Liniile noastre de producție sunt concepute pentru a minimiza orice contaminare accidentală. De fapt, se efectuează verificări în fiecare etapă a procesului și fiecare scutec este monitorizat de peste 500 de senzori care caută orice potențială abatere de la obiectivele de calitate. Produsele Pampers sunt fabricate într-un sistem care le protejează de contaminare în timpul producției.

Transabilitate

Știai că la Pampers putem urmări toate ingredientele folosite în produsele noastre, de la început până la sfârșit? Din momentul în care un material ajunge la fabrică și până în momentul în care este integrat în scutec și ambalat pentru distribuție, urmărim cu atenție fiecare ingredient. De fapt, scutecele și componentele lor au parcurs peste 800 de metri înainte de a părăsi fabrica!

Procesul nostru avansat de trasabilitate ne permite să urmărim originea fiecărui produs care ajunge pe rafturi, astfel încât să putem evalua în mod eficient produsele de pe piață dacă este necesar. Fiecare ambalaj include un cod de lot specific, pe care îl poți utiliza pentru a identifica unitatea în care au fost fabricate produsele.

Monitorizare Continuă pe Piață

Toate produsele noastre includ datele locale de contact pe ambalaj, pe care părinții le pot utiliza pentru a contacta personalul nostru de siguranță cu orice feedback sau nelămurire. Această linie directă ne ajută să evaluăm dacă produsele noastre îndeplinesc standardele noastre ridicate de calitate și de mulțumire a consumatorilor.

Părinții ar trebui să fie informați și să aibă încredere în fiecare etapă a procesului de fabricație Pampers. Pentru a afla mai multe detalii despre modul în care ne fabricăm produsele, accesează secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.

În concluzie

Unitățile de producție Pampers produc produse în condiții de siguranță și de înaltă performanță în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate recunoscute la nivel internațional.

Cum am scris acest articol Informațiile din acest articol se bazează pe sfaturile experților găsite în cercetări publicate, surse medicale și guvernamentale de încredere, precum și pe experții Pampers în materie de siguranță și produse. Dacă este cazul, poți găsi mai jos o listă completă a surselor utilizate pentru acest articol. Conținutul acestei pagini nu trebuie să înlocuiască sfatul unui medic profesionist. Consultă întotdeauna medicul pentru un diagnostic și un tratament complet.

Consimțământ Cookie-uri