Ce ingrediente se găsesc într-un șervețel umed Pampers?

Știm că șervețelele umede au un rol important, de aceea le-am conceput special pentru a curăța și îngriji pielea bebelușului. Șervețelele umede Pampers oferă o curățare delicată și profundă, datorită combinației unice de material moale asemănător unei țesături și loțiunii pe bază de apă.

Mai jos, vom detalia din ce este fabricat șervețelul umed Pampers și cum acționează ingredientele sale pentru a îngriji pielea delicată a bebelușului.

Material asemănător unei țesături fine

Fiecare șervețel umed Pampers este confecționat dintr-un material cu un amestec special de fibre, selectat pentru a oferi siguranță, catifelare și elasticitate. Acest lucru permite curățarea delicată a fundulețului bebelușului (inclusiv mânuțele sau fața acestuia!).

A unique combination of different interlaced fibers is what creates a soft, stretchy, and cushion-like fabric that is gentle on the skin while efficiently removing mess. Our plastic free wipes contain plant-based materials such as cotton and cellulose-based fibers, while our other wipes contain a unique blend of both plant-based and synthetic materials, such as cellulose-based and polyethylene fibers.

O combinație unică de fibre împletite creează o țesătură moale, elastică și asemănătoare unei pernuțe, care este delicată cu pielea, dar și eficientă în îndepărtarea murdăriei. Șervețelele noastre umede fără plastic, includ materiale de origine vegetală precum bumbacul și fibrele pe bază de celuloză, în vreme ce restul servetelelor Pampers conțin un amestec unic de materiale vegetale și sintetice, cum ar fi fibrele de celuloză și polietilenă.

Loțiune protectoare pentru piele

Loțiunea noastră delicată de curățare pe bază de apă este creată special pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei, având grijă în același timp de pielea bebelușului tău. Toate ingredientele sunt sigure, au fost evaluate pentru a fi blânde cu pielea și pot fi găsite și în alte produse de îngrijire zilnică a pielii. Șervețelele noastre umede conțin o loțiune delicată pentru îngrijirea pielii, cu ingrediente specifice fiecărui produs. Mai jos sunt enumerate câteva dintre aceste ingrediente, folosite în mod universal:

Apă: Fiecare șervețel umed conține o loțiune pe bază de apă (cu cel puțin 97% apă) pentru a ajuta la înmuierea și îndepărtarea murdăriei lipite de piele, inclusiv a urinei sau scaunelor uscate.

  • Agenți de curățare blânzi pe bază de ulei: Uleiurile (precum cele din scaun) nu se dizolvă în apă, de aceea sunt necesari agenți de curățare și emoliente pentru a ajuta la dizolvarea acestora și pentru a îndepărta eficient murdăria de pe pielea bebelușului.

  • Soluții de reglare a pH-ului: Loțiunea conține un sistem de tamponare pe bază de acid citric, care ajută la echilibrarea și menținerea pH-ului natural al pielii bebelușului.

  • Studiile au demonstrat că pielea bebelușului are un pH natural sănătos între 4,7 și 6, însă murdăria de la scutece poate crește pH-ul, ceea ce poate face pielea mai sensibilă la iritanți și poate duce la înroșirea acesteia.

Conservați

Fiecare șervețel Pampers conține o mică cantitate de conservanți, care mențin șervețelele intacte înainte de utilizare și ajută la prevenirea contaminării de la mâini și degete atunci când pachetul este deschis.

Consultă lista noastră de ingrediente No-Go care nu sunt folosite niciodată în produsele Pampers.

Cum asigură ambalajul nostru siguranța ta și a bebelușului

Ambalajul șervețelelor umede Pampers pentru bebeluși este proiectat să păstreze fiecare șervețel proaspăt, umed și gata de utilizare în orice moment. Datorită faptului că loțiunea din șervețelele noastre pentru bebeluși este compusă din cel puțin 97% apă, ambalajul a fost creat pentru ca fiecare șervețel să rămână umed și eficient.

Pentru că știm că părinții au mâinile ocupate cu îngrijirea bebelușului, ambalajul nostru este conceput pentru a oferi o modalitate practică de a lua șervețelele umede pentru copii cu o singură mână. Inovațiile noastre, cum ar fi ambalajul "pop-up" sau ambalajul cu capac pop-up disponibil la unele dintre șervețelele noastre, ajută părinții să economisească timp și să se asigure că șervețelele nu sunt irosite.

Siguranță și ingrediente

Indiferent de șervețelele umede pentru bebeluși pe care le alegi pentru micuțul tău, produsele noastre sunt delicate și ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii. Șervețelele noastre umede pentru bebeluși sunt:

  • Potrivite de la naștere

  • Cu o loțiune care ajută la echilibrarea pH-ului pieliiRealizate din materiale moi și puternice

  • care contribuie la echilibrarea pH-ului pielii

  • Fără alcool* (0% alcool)

  • Testate dermatologic

  • Aprobate de dermatologii de la Skin Health Alliance

  • *Fără etanol sau alcool de frecare.

Descoperă gama noastră completă de șervețele umede pentru bebeluși.

Pe scurt

Șervețelele umede Pampers curăță delicat și în profunzime pielea bebelușului, datorită unei combinații unice de material moale, asemănător unei țesături, și loțiune de îngrijire a pielii. Loțiunea pe bază de apă este special concepută pentru a îndepărta murdăria, oferind în același timp îngrijire delicată pentru pielea bebelușului tău.

Cum am scris acest articol Informațiile din acest articol se bazează pe sfaturile experților găsite în cercetări publicate, surse medicale și guvernamentale de încredere, precum și pe experții Pampers în materie de siguranță și produse. Dacă este cazul, poți găsi mai jos o listă completă a surselor utilizate pentru acest articol. Conținutul acestei pagini nu trebuie să înlocuiască sfatul unui medic profesionist. Consultă întotdeauna medicul pentru un diagnostic și un tratament complet.

Consimțământ Cookie-uri